Patiëntervaringsonderzoek – Fysiotherapie en Oedeemfysiotherapie Mark Brinkman – Haaksbergen
Header afbeelding

Welkom op de website van mijn praktijk


Mijn praktijk kenmerkt zich door kleinschaligheid en persoonlijke zorg, waarbij samen met jou gezocht wordt naar een oplossing voor jouw probleem aan het bewegingsapparaat. Het eerste contact bestaat uit een inventarisatie, waarna we een behandelplan opstellen.

Meer informatie over mij en mijn specialisaties vind je op deze website.
Een uitgebreid onderzoek over de ervaringen van cliënten met mijn praktijk vind je in het het onderzoek van Qualizorg.

Patiëntervaringsonderzoek

Voor mijn praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en ik toets deze kwaliteit dan ook continu. Ik streef er naar om de kwaliteit van zorg voor de patiënt te verbeteren. Jouw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang!

651951_qualiview_logo_groen-defHet onafhankelijke en geaccrediteerde meetbureau Qualizorg B.V. heeft hier een geautomatiseerd online platform voor ontwikkeld: Qualiview. Qualiview verstuurt dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen mijn praktijk zijn behandeld. Qualiview behandelt jouw gegevens volledig anoniem volgens de AVG. De fysiotherapiepraktijk en jouw verzekeraar komen niet te weten wat je hebt geantwoord. De gegevens worden alleen gebruikt voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die je (of jouw kind) krijgt. Het kost je ongeveer zes minuten om de vragenlijst in te vullen.

Ben je recent behandeld in mijn praktijk en wil je ook meewerken aan de verbetering van de kwaliteit of wil je aangeven dat je zeer tevreden bent? Dan kun je je hier aanmelden of het bij mij melden. Na aanmelden kun je uitgenodigd worden en ontvang je een e-mail of brief met inloggegevens, zodat je de vragenlijst kunt invullen.

Heb je vragen over de vragenlijst of het onderzoek, dan kun je contact opnemen met Qualiview door te mailen naar support@qualiview.nl.

Stap 1 van 2
Patiëntervaringsonderzoek

Patiëntervaringsonderzoek

Vul als volgt in: 1234AB.
Toestemming

Stap 2 van 2
Samenvatting

Patiëntervaringsonderzoek

Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Plaats
e-mailadres
Toestemming

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Patiëntervaringsonderzoek versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord