Over mij – Fysiotherapie en Oedeemfysiotherapie Mark Brinkman – Haaksbergen
Header afbeelding

Welkom op de website van mijn praktijk


Mijn praktijk kenmerkt zich door kleinschaligheid en persoonlijke zorg, waarbij samen met jou gezocht wordt naar een oplossing voor jouw probleem aan het bewegingsapparaat. Het eerste contact bestaat uit een inventarisatie, waarna we een behandelplan opstellen.

Meer informatie over mij en mijn specialisaties vind je op deze website.
Een uitgebreid onderzoek over de ervaringen van cliënten met mijn praktijk vind je in het het onderzoek van Qualizorg.

Over mij

Mijn naam is Mark Brinkman. Ik ben in 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Twentse Academie voor Fysiotherapie te Enschede (de huidige Saxion Hogeschool).

Sinds 1982 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in Haaksbergen.  Ik ben begonnen bij Fysiotherapie Schmitz en daarna in 1994  samen met een collega verder gegaan in het door ons opgestarte Fysiotherapie de Werfheegde. In 1996 heb ik  mijn éénmanspraktijk aan de Hondelink 37 te Haaksbergen gestart. Vanaf maandag 31 augustus 2020 ben ik werkzaam als zelfstandige praktijk aan de Spoelsterstraat 90a te Haaksbergen

Ik ben algemeen fysiotherapeut. Dat betekent dat ik in principe alle klachten van het bewegingsapparaat behandel. Vakgebieden, die mijn speciale aandacht hebben zijn schouderproblematiek ( ik ben lid van het SchouderNetwerk Twente SNT) en triggerpointbehandeling.

Naast fysiotherapeut ben ik ook geregistreerd oedeemfysiotherapeut. Deze specialisatie houdt zich bezig met de behandeling van oedemen, die veelal het gevolg zijn van oncologische klachten.

Uiteraard sta ik ook geregistreerd in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en het deelregister van oedeemfysiotherapeuten. Zie hiervoor Kwaliteitsregister fysiotherapie

Ik ben met mijn praktijk lid van het samenwerkingsverband van fysiotherapeuten HaFysio in Haaksbergen. Daarnaast maakt mijn praktijk  ook deel uit van het multidisciplinaire samenwerkingsverband Stichting Eerstelijnsgezondheidszorg EZH in Haaksbergen.

Op beroepsinhoudelijk vlak ben ik lid van onze landelijke beroepsorganisatie het KNGF, van de specialistenvereniging van oedeemfysiotherapeuten NVFL en van het Schoudernetwerk Twente (SNT).

Ik sta in het BIG register onder nummer 29033282104.