Over mij

Mijn naam is Mark Brinkman. Ik ben in 1981 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Twentse Academie voor Fysiotherapie te Enschede (de huidige Saxion Hogeschool).

Sinds 1982 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in Haaksbergen. Eerst bij Fysiotherapie Schmitz. Van 1992 tot 1994 heb ik op dezelfde locatie gewerkt in een samenwerkingsverband met 2 collega’s en van 1994 tot 1996 heb ik samen met een collega mijn werk voortgezet in het door ons opgezette Fysiotherapie de Werfheegde.

In 1996 ben ik gestart met mijn éénmanspraktijk op mijn huidige adres.

Naast fysiotherapeut ben ik ook geregistreerd oedeemfysiotherapeut. Dat is een specialisatie binnen de fysiotherapie, die zich bezig houdt met de behandeling van oedemen.

Uiteraard sta ik ook geregistreerd in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en mag ik mij derhalve registerfysiotherapeut noemen.

Ik ben met mijn praktijk lid van de coöperatie van fysiotherapeuten HaFysio in Haaksbergen. Mijn praktijk maakt ook deel uit van de Stichting Eerstelijnsgezondheidszorg EZH in Haaksbergen.

Op beroepsinhoudelijk vlak ben ik lid van onze landelijke beroepsorganisatie het KNGF, van de specialistenvereniging van oedeemfysiotherapeuten NVFL en van het Schoudernetwerk Twente (SNT).