fysiotherapie, oedeem, Haaksbergen, schouder, nek, rugklachten
Header afbeelding

Welkom op de website van mijn praktijk


Mijn praktijk kenmerkt zich door kleinschaligheid en persoonlijke zorg, waarbij samen met jou gezocht wordt naar een oplossing voor jouw probleem aan het bewegingsapparaat. Het eerste contact bestaat uit een inventarisatie, waarna we een behandelplan opstellen.

Meer informatie over mij en mijn specialisaties vind je op deze website.
Een uitgebreid onderzoek over de ervaringen van cliënten met mijn praktijk vind je in het het onderzoek van Qualizorg.

Afspraken

Het maken van afspraken kan door mij te bellen op telefoonnummer 053-5729899.

Indien ik niet aanwezig ben, kun je het antwoordapparaat inspreken met je telefoonnummer. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook een mail sturen naar  info@fysiotherapiemarkbrinkman.nl  . Geef in die mail dan een aantal dagen/tijdstippen door, waarop je een afspraak zou willen maken, dan mail ik je een voorstel.

Middels de button Inschrijven kort kun je je ook aanmelden. Na de aanmelding neem ik dan telefonisch of via de mail zo snel mogelijk contact met je op.

Ook voor overige vragen ben ik via e-mail bereikbaar.

Vanaf 1 januari 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk dus mijn praktijk ook.  Dit betekent dat je ook zonder verwijzing van de huisarts in mijn praktijk behandeld kunt worden.

Het is in voorkomende gevallen mogelijk op verwijzing van de arts aan huis behandeld te worden als je niet naar de praktijk kunt komen. Bij voldoende dekking van je zorgverzekering vergoedt deze de kosten hiervan.