Update coronavirus en mijn praktijk

Als vervolg op mijn bericht van 16 maart hierbij een kopie van de brief/mail die naar al mijn cliënten, die in behandeling zijn, wordt gestuurd:

 

 

Beste cliënt(e) van mijn praktijk,

 

In verband met het coronavirus graag je aandacht voor de maatregelen in mijn praktijk. Deze is gebaseerd op de laatste richtlijnen van mijn beroepsvereniging het KNGF.

Naast de als algemeen bekend veronderstelde maatregelen zoals geen handen schudden, hoesten/niezen in de elleboog , handen wassen en voldoende afstand bewaren waar mogelijk, dienen we ons ook te houden aan het volgende:

 1. Meld het als je behoort tot de door het RIVM bepaalde risico groepen;
 2. Meld het als je de volgende klachten hebt:
  1. (neus)verkoudheid
  2. hoesten, kuchen of niezen
  3. loopneus
  4. keelpijn
  5. verhoging (= tot 38 graden) of koorts
  6. kortademigheid
  7. hoofdpijn
  8. branderige ogen
  9. moeheid
  10. je ziek voelen
  11. diarree

Bij twijfel dien  je altijd telefonisch of via de e-mail te overleggen of het verstandig is om de afspraak door te laten gaan.

Op dit moment is het mogelijk om de afspraak ook telefonisch af te handelen. Videobellen wordt misschien ook mogelijk als daar behoefte aan is. Realiseer je daarbij wel, dat dit geldt als 1 zitting ten laste van je zorgverzekering. Dit geldt uiteraard niet als je belt om te overleggen of de afspraak door kan gaan of niet, maar is uitdrukkelijk bedoeld voor die contacten waarbij begeleiding en adviezen ten aanzien van je klachten worden gegeven.

Als er iets wijzigt in bovenstaande, stel ik je daar uiteraard van op de hoogte.

Ik wens jou en je naasten veel gezondheid.

Met vriendelijke groeten

Mark Brinkman

 

Publicatiedatum: 22-03-2020


« Terug naar het overzicht