Fysiotherapie en corona: praktijk geopend

Mijn beroepsorganisatie heeft gisteren overleg gehad met het RIVM. Er is ons als fysiotherapeuten uitdrukkelijk verzocht om de praktijk open te houden en op die manier de huisartsen en ziekenhuizen te ontlasten. Door de directe toegankelijkheid kun je altijd al rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Bij klachten die binnen het werkveld van de fysiotherapeut liggen, kun je dus de huisarts ontlasten door rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan.

Mijn praktijk is dan ook normaal geopend. Ook kun je telefonisch of via de mail ( info@fysiotherapiemarkbrinkman.nl ) adviezen krijgen. Uiteraard gelden de algemene adviezen van de overheid. Als je ziek bent, koorts hebt of (neus)verkouden bent of in contact bent geweest met het virus, verzoek ik je de afspraak af te zeggen.

Verder neem ik uiteraard de regels in acht wat betreft handen wassen, hoesten/niezen in de elleboog en geen handen schudden. Ik heb de inrichting van mijn wachtruimte aangepast, waardoor er meer afstand tussen de wachtenden ontstaat. Overigens komt het niet vaak voor, dat er meerdere personen tegelijk zitten te wachten in mijn éénmanspraktijk.

Publicatiedatum: 16-03-2020


« Terug naar het overzicht